-

Eskil´in ilk kadın kaymakamı vatandaşın gönlünde taht kurdu

Aksaray´ın Eskil ilçesine Kasım 2018´de Kaymakam olarak atanan Kübra Karaalioğlu, başarılı ve insan odaklı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Eskil´in ilk kadın kaymakamı vatandaşın gönlünde taht kurdu
19 Nisan 2019 - 19:21
Aksaray´ın Eskil ilçesine Kasım 2018´de Kaymakam olarak atanan Kübra Karaalioğlu, başarılı ve insan odaklı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. İlk önce Kayseri Talas Kaymakam Refikliği görevinde bulunan Karaalioğlu, Sivas Gemerek kaymakamlığı görevinden sonra da Eskil İlçe Kaymakamlığına atandı.

Bugüne kadar Şehit aileleri,engelliler,eğitim, çocuklara yönelik hizmetler ve sosyal faaliyetler   başta olmak üzere birçok önemli projeyi ilçeye kazandıran Kaymakam Karaalioğlu, vaktinin çoğunu makam odasında değil, vatandaşlarla birlikte geçiriyor. 

ŞEHİT AİLELERİ VE YAŞLILARI ZİYARET EDEREK HAYIR DUALARINI ALIYOR

Kaymakam Kübra Karaalioğlu ilçedeki şehit aileleri,yakınları,gaziler, yaşlılar ve hastaları ziyaret ederek onlara  moral veriyor,taleplerini dinliyor ve  hayır dualarını alıyor.Bu zamana kadar Kaymakamın ev ziyaretlerine alışkın olmayan yaşlılar karşılarında biranda kaymakamı  görünce şaşırıyorlar.Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Karaalioğlu, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.

 

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞIN YANINA GİDİYOR.İSTEK,GÖRÜŞ VE TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYOR

Kaymakam Kübra Karaalioğlu,ilgili birim amirlerininde katılımı ile ´Halk Günü Programları´düzenliyor.Karaalioğlu belde ve köylerde halkın ayağına giderek vatandaşların görüş,istek ve taleplerini yerinde dinliyor.ilçede bulunan maddi durumu iyi olmayan aileleri evlerinde ziyaret eden Kaymakam Karaalioğlu, ziyaretlerde konuk olduğu evlerde vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan yerinde dinliyor. Ziyaret edilen evlerde ailenin sıkıntılarını yerinde birebir görme fırsatı bulan ve sıkıntılarla birebir ilgilenen Kaymakam Karaalioğlu, ailelerin sıkıntılarını not alarak çözülmesi için ise talimat veriyor. 

 

İŞYERLERİNİ VE PAZAR ESNAFINI SIK SIK ZİYARET EDİYOR

Eskil Kaymakamı Kübra Karaalioğlu ilçedeki işyerlerini ve pazar esnafını sık sık ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor ve sıkıntılarını dinliyor.Pazarcı esnafı ve vatandaşlar Kaymakam Karaalioğlu´na  ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, “ Bizleri ziyaret ederek istek ve sorunlarımızı dinledikleri için Kaymakamımıza teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyoruz ”dediler. 

OKUL ZİYARETLERİ YAPARAK ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Eğitim-Öğretime önem veren ve öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Karaalioğlu , sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerine  katılarak, öğrencilerle sohbet ediyor.. Okulun yöneticileri ve öğretmenleriyle de bir araya gelen Kaymakam Karaalioğlu,okulun eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum