-

FATİH MİLLET BAHÇESİ AÇILIYOR

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Fatih Mahallesinde hayata geçirdiği Fatih Millet Bahçesi düzenlenen törenle açılıyor.

FATİH MİLLET BAHÇESİ AÇILIYOR
16 Haziran 2022 - 15:26
Fatih Mahallesinde 18 bin metrekare üzerine kurulan içerisinde binlerce ağacı, süs bitkisini ve yeşil alanı bünyesinde barındıran Fatih Millet Bahçesi, sahip olduğu yürüyüş parkurları, spor etkinlik alanları ve sosyal donatı alanı ile ziyaretçilerine doğayla iç içe bir sosyal yaşam alanı sunacak.

Aksaray Belediyesi tarafından kısa süre içerisinde yapımı tamamlanan yeşilin her tonunun görüldüğü peyzaj düzenlemeleriyle dikkati çeken Fatih Millet Bahçesinde, gençlerin spor aktivitelerini yapabilecekleri futbol ve basketbol sahaları da yer alıyor.

Vatandaşların huzur ve keyifle zaman geçirmesi için tüm ayrıntıların düşünüldüğü millet bahçesinde, öne çıkan bir diğer başka özelliği ise etkinlik alanları ile bitki görsel alanlarının da olması.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Fatih Millet Bahçesinde Aksaraylıların aileleriyle rahat ve huzurlu vakit geçirecekleri gibi gençlerin de spor aktivitelerini güvenle yapabileceklerini söyledi.

“18 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’da gerçekleştireceğimiz açılış törenine tüm halkımızı bekliyorum” ifadelerine yer veren Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada; “Kısa süre içerisinde yapımını tamamladığımız Fatih Millet Bahçemizi hizmete açıyoruz. ‘Yeniden Yeşil Bir Aksaray’ sloganı ile başlattığımız ağaçlandırma seferberliğine Fatih Millet Bahçemizi dahil ettik. Buradaki millet bahçemizde binlerce ağaç, fidan ve süs bitkisi dikerek vatandaşlarımızın doğa ile içiçe olacağı alanlar oluşturduk. Millet bahçemizde sadece yeşil alan değil yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, spor ve dinlenme alanları, gençlerimiz için futbol ve basketbol sahaları, çocuklarımız için yeni nesil oyun grupları ve kamelyalarla burada sosyal bir alan inşa ettik.

Hemşerilerimizin aileleriyle huzur ve güvenle kullanabileceği Fatih Millet Bahçemizin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum