-

GAZETECİLERDEN BAŞSAVCI AYDEMİR'E ZİYARETİ

Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir’i makamında ziyaret ettiler.

GAZETECİLERDEN BAŞSAVCI AYDEMİR'E ZİYARETİ
16 Haziran 2022 - 12:01
Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Cemiyet Yönetim kurulu üyelerinden: Ali Genç, Muhammet Küçüker, M.Mücahit Mercan, Mustafa Avcı, Talat Belge, Yaşar Oflaz, Sinan Koç, M. Enes Keser katıldı.
     
Orta Anadolu Gazeteciler cemiyeti ve yönetimi iki yıl süren pandemi sonrası normale dönülmesinin ardından ziyaretlere başlayarak, HSK kararnamesi ile iki yıl önce Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Adem Aydemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir; Aksaray’ın çok zengin bir tarihi ve kültürel zenginliğe sahip olduğundan bahsederken, kurum olarak ta yapılan çalışmalardan ve adli tatilde daha iyi hizmet verebilmek için bina içerisindeki yapılacak düzenlemelerden bahsetti. Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar’da Cemiyet tarihçesinden bahsederek, Cemiyetin kuruluşunun 32. Yıl dönümü olduğunu ve Aksaray’ın en eski Cemiyeti olduğunu ifade etti. Aynı zamanda bu güne kadar  Cemiyet olarak yapılan mesleki faaliyetlerden bahsederek, Cemiyet ve faaliyetleri hakkında Başsavcı Aydemir’i bilgilendirdi. Başkan Acar tarafından Başsavcı Aydemir’e Türk Bayrağı ve Serdar Ölçek tarafından çekilen Aksaray Fotoğrafı tablosunu hediye etti. Karşılıklı gündeme dair konuların konuşulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum