-

Hacı Ömer Kartal Ülke TV de eğitim projelerini Anlattı

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu ve İletişim Uzmanı İsmail Yolcu'nun hazırladığı 'Genç Vizyon' programına katıldı.

Hacı Ömer Kartal Ülke TV de eğitim projelerini Anlattı
21 Şubat 2021 - 21:21
Hacı Ömer Kartal Ülke TV Ekranlarında eğitim projelerini Anlattı İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu ve İletişim Uzmanı İsmail Yolcu'nun hazırladığı 'Genç Vizyon' programına katıldı. 21 Şubat Pazar günü saat 17'de Ülke TV ekranlarından canlı olarak ekranlara gelen programda ülke çapında ses getiren projeler anlatıldı. Aksaray'ın özellikle son dönemde eğitimde yürüttüğü “Karakter Eğitimi” , “Beyaz Önlük”, “Kodla Aksaray” ve “Kitap Aksaray” projelerinin ele alındığı programda Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu ile birlikte büyük başarılara imza atılacağı üzerinde duruldu.

“Karakter Eğitimi” ile öğrencilere temel insani değerlerin kapsamlı etkinliklerle verildiği, “Beyaz Önlük” projesi ile tüm öğretmenlere önlük hediye edilerek farkındalık oluşturulduğu ve “Kitap Aksaray” projesi ile ücretsiz kitap dağıtılarak aynı zamanda her hafta tüm il olarak bir saat “Aksaray Okuyor” kampanyası düzenlendiği programda ayrıntılı olarak anlatıldı. Somuncu Baba’nın, Tapduk Emre’nin, Yunus Emre’nin, Cemaleddin Aksarayi’nin, Zenbilli Ali Cemali’nin yaşadığı Aksaray’ın tarihte Dar’ül İlim (ilim şehri) olarak adlandırıldığı, bugün yapılan proje ve eğitimde yapılan örnek çalışmalarla ile yine ilim şehri olacağı vurgulandı. sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğinin geliştirilerek öğrencilerin çevre hususunda bilinçlendirilmesi sağlanılıyor denildi.

Eğitimdeki başarıları projelerin ve hedeflerin anlatıldığı izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği programda İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu’ya teşekkürlerini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum