-

HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ 13 YIL 18 AY HAPİS CEZASI BULUNAN ZANLI AKSARAY'DA YAKALANDI

Aksaray'da devriye faaliyeti gösteren Jandarma ekipleri “HIRSIZLIK” suçundan aranan ve hakkında “13 yıl 18 ay 10 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan B. D (1995-E) isimli şahsı yakalanarak gözaltına aldı.

HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ 13 YIL 18 AY HAPİS CEZASI BULUNAN ZANLI AKSARAY'DA YAKALANDI
26 Temmuz 2022 - 10:12
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "  Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

          Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda icra edilen faaliyetler kapsamında, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 22 Temmuz 2022 tarihinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “HIRSIZLIK” suçundan aranan ve hakkında “13 yıl 18 ay 10 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.D (1995-E) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

          Gözaltına alınan yakalamalı şahıs adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

          Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir."
denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum