-

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU BASIN BULUŞMALARI'NIN KONUĞU OLDU

‘Basın Buluşmaları’ programı kapsamında Aksaray FM radyosunda gazeteciler Abdulkadir Ay,Bilal Bölükbaş ve Yaşar Karatay’la bir araya gelen Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray’a yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili önemli bilgiler aktardı.

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU BASIN BULUŞMALARI'NIN KONUĞU OLDU
15 Eylül 2023 - 17:26


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydoğdu, “Önceliğimiz Aksaray. Bu noktada uyumlu bir zeminle Aksaray’a yeni projeler kazandırmak adına önemli çalışmalar yaptık ve yapıyoruz.


 Milletvekili Aydoğdu program öncesi kardeş Coğrafyamızda meydana gelen Deprem ve sel felaketi nedeniyle Fas ve Libya için vefaat edenlere Allah’dan rahmet yaralılara Acil şifalar diledi.


Aksaray Fm Radyosunun 33.yıl dönümünü kutlayan Aydoğdu;Aksaray’da yayıncılığın artmasını ancak nitelik olarakda yükselmesini arzu ediyorum.Basın mensubu kardeşlerimizin Kalite ve nitelikte yarışırsa Aksaray içinde çok güzel olur, Türkiye’ninde seviyesi yükselir.dedi.

Aksaray’ın kalkınmasına katkı sağlayacak önemli projeler hayata geçireceklerini ve temasların bu yönde etkin bir şekilde sürdüğünü ifade eden Aydoğdu; Kentsel dönüşümün Aksaray için önemli olduğunu. Merkezde  geniş kapsamlı kentsel dönüşüm için Çevre Bakanı ile görüşmeleri sürdürdüğünü, Aksaray artık Orta Anadolu’da Kayseri ve Konya’ya doğru koşan bir şehir konumunda Büyük şehirlerden ilimize yatırım yapmak için gelenlerin olduğunu, Nüfus oranı her geçen yıl arttığını,ilerleyen günlerde şehrimizdeki hastanenin dışında farklı bir yere ikinci bir Hastane yapımı için Sağlık Bakanıyla görüşmelerinin olduğunu, Demiryolu ihale edildikten sonra Aksaray Lojistik bir şehir olacaktır.  

Milletvekili Aydoğdu; Aksaray’a yapılacak her türlü Projeler için yoğun çalışmalrımız devam etmekte olup, ilgili Bakanlıklarla  projeler hakkında görüşmeler içerisindeyiz.ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum