-

SARPTEKS FABRİKASI AKSARAY OSB'DE HİZMETE AÇILDI

Aksaray’da yaklaşık 200 kişiye iş imkânı sağlayan Sarp Tekstil fabrikası törenle hizmete açıldı. Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen fabrika açılış törenine Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali yardımcısı Mustafa Türkcan, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş,İl müdürleri, SGK,OSB,OSİAD temsilcileri ile çok sayıda işçi katıldı.

SARPTEKS FABRİKASI AKSARAY OSB'DE HİZMETE AÇILDI
13 Temmuz 2019 - 09:27
Açılış töreninde konuşan OSB Başkanvekili ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray OSB’sinin Türkiye’nin önde gelen OSB’lerinden biri olduğunun altını çizerek şunları söyledi

“Aksaray’ımız için önemli günlerden biri. Çünkü Aksaray’ımıza bir yatırımcı kardeşimiz gelmiş. Aksaray’ımızın OSB sine yatırımda bulunmuşlar. Aksaray’ımıza hizmet etmek istiyorlar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Ekonomik konjonktürde böyle bir yatırımı gerçekleştirdikleri içinde ayrıca tebrik ediyoruz. Allah yardımcıları olsun yapacakları hizmetleri de daim eylesin.

Aksaray’ımız OSB’si yatırımcılar anlamında Türkiye’de önde gelen OSB’ler arasında. Bu istatistikler ve rakamlarla da ortadadır.   İhracat rakamları oranında da Sanayi ve Ticaret Odamız açıkladı 6 ay içinde 55 milyon dolarlık bir ihracat gerçekleştirdik. Hazır giyim ve konfeksiyon sektöründe de OSB’miz önde gelen OSB’ler arasında Kurumsal firmalar bu OSB içinde faaliyet yürütüyor. İnşallah Sarp Tekstil Firmamızda burada bu büyüme ivmesini gerçekleştirecek. Daha büyük yatırımları yine bölgemize kazandıracak ve burada da istihdama katkı sağlayacak . Ben bu yatırımlarından dolayı tekrar kendilerini tebrik ediyor Aksaray’ımıza ve kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Diğer protokol üyeleri de birer konuşma yaparak Aksaray’a istihdam sağlayan ve ekonomisine katkıda bulunan Sarp Tekstil Firması yetkililerine Teşekkür ettiler.

Daha sonra Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından il müdürlerine ve katkı sağlayanlara Teşekkür plaketleri takdim edildi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali yardımcısı  Mustafa Türkcan, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş,İl müdürleri tarafından fabrikanın açılış kurdelesi kesilerek hizmete sunuldu.

Protokol üyeleri, fabrikayı gezerek işbaşındaki işçilere kolaylıklar diledi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • EMİNE COŞKUN
    2 yıl önce
    Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah internet üzerinden iş başvurusu yapabiliyormuyuz acil işe ihtiyacım