-

TANITICI MEKANLARDAN CANLI YAYINDA RAMAZAN SOHBETLERİ YAYINI DİKKAT ÇEKİYOR

Aksaray’ın çeşitli mekanlarından İlahi sanatçısı İsmail Güney’in sunduğu Koç Ajans’a ait Facebook sayfasından yapılan canlı yayın Ramazanın ilk haftasında oldukça dikkat çekiyor. Özellikle dış mekan çekim stüdyosu oluşturan ve istenildiğinde her mekandan canlı yayınla şehrin tanıtılmasının mümkün olduğunu yansıtan çekimler bu güne kadar yapılagelmiş en etkili çekim stüdyosu olma yolunda.

TANITICI MEKANLARDAN CANLI YAYINDA RAMAZAN SOHBETLERİ YAYINI DİKKAT ÇEKİYOR
30 Nisan 2020 - 14:21
 

Aksaray’ın çeşitli mekanlarından İlahi sanatçısı  İsmail Güney’in sunduğu Koç Ajans’a ait  Facebook sayfasından yapılan canlı yayın Ramazanın  ilk haftasında oldukça dikkat çekiyor. 

Özellikle dış mekan çekim studyosu oluşturan ve istenildiğinde her mekandan canlı yayınla şehrin tanıtılmasının mümkün olduğunu yansıtan çekimler bu güne kadar yapılagelmiş en etkili çekim studyosu olma yolunda . Aksaray Somuncu Baba külliyesinden verilen 3 günlük görsel sunum bugün yerini Hasandağı tanıtımı için Helvadere’ye  bırakıyor. 

Koç Ajans sahibi Sinan Koç ‘’ mesleği çok sevdiğim için eldeki teknik alt yapıyla böyle bir program yapmayı düşündüm iyi bir ekiple güzel bir sunumla beğeni alabilmek bunun yanı sıra hem aktardığımız konuları tarihe not düşüyoruz hem farkındalık yaratmanın sevincini yaşıyoruz , ilk gün Mahmut Ulu ile başladık Mekanın ahengine uyabilecek en uygun isimdi yazmış olduğu Somuncu Baba aşkın sırrı kitabının nelere sebep olduğunu çekilen filmi konuştuk , ikinci gün Aksaray Müftümüz Cemalettin Bal hocamızla bu ayın rahmet ayı olduğunu konuştuk mağfiret fırsatını değerlendirdik , Üçüncü gün ise Aşık Molla Kitabının yazarı Aksaray Fm radyosu sahibi Abdulkadir Ay’ı konuk aldık hem şairimizi konuştuk hem hızlı tren mevzuundaki gelişmeleri konuştuk  yapacağımız yayınlarla hem farklı mekanları tanıtacağız hem de farklı konuları gündeme taşıyacağız gösterilen ilgiden gayet memnunuz ‘’diyerek herkese teşekkür etti.

Koç ajans Studyoları Bugün Helvadere Belediye başkanı Arif Bellikli’nin  konuk olacağı hasandağı bölgesine kurulacak studyodan  yine saat 18 de  Ramazan Sohbetleri  proğramını canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum