-

VALİ ALİ MANTI AKSARAY İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Aksaray Vali Ali Mantı İl Genel Meclisini ziyaret etti. Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Valimiz Sayın Ali Mantı Meclis toplantısına başkanlık yaptı.

VALİ ALİ MANTI AKSARAY İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ
08 Mart 2019 - 09:42
Valimiz Sayın Ali Mantı burada yaptığı konuşmasında; meclis üyelerine Aksaray’a yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Meclisin şehrin yerel parlamentosu olduğunu ifade eden Valimiz Ali Mantı; ‘Meclis Başkanımız ve meclis üyelerimiz ile Özel İdare Genel Sekreterimize şu ana kadar yapılan tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Güzel hizmetler yapılmış, bu hizmetlerin devamı yeni seçilecek arkadaşlar tarafından sağlanacaktır. Aksaray’da görev yaptığımız süre içerisinde yanlış yapılan bir şey duymadık, görmedik. Yapılan hizmetlerde bu ortaya çıkıyor.” dedi.

İl Genel Meclisi Parti Grup Başkanları ve meclis üyeleri söz alarak Valimiz Ali Mantı’ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Valimiz Sayın Ali Mantı 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından görev sürelerini tamamlayacak meclis üyeleri teşekkür ederek vedalaştı.

 

Aksaray İl Özel İdaresine 2 yeni greyder alındı

Kırsal alanda yürütülen çalışmaların etkin ve hızlı şekilde yürütülmesi için İl Özel İdaresi makine parkına 2 yeni greyder kazandırıldı. Valimiz Sayın Ali Mantı İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve Özel İdare Çalışanları ile birlikte alınan yeni araçları inceledi.

Greyderlerin hayırlı olması dileğinde bulunan Valimiz Sayın Ali Mantı alınan araçlarla idarenin makine parkının güçlendirildiğini belirtti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum