-

VALİ AYDOĞDU "GENÇLERİ HER GÖRDÜĞÜMDE BUGÜN VE GELECEKLE İLGİLİ UMUT DOLU OLUYORUM "

Aksaray Valiliği tarafından ‘Gönül Soframızda Birlikteyiz” iftar programlarının ilki üniversite sınavlarına girecek öğrencilerle gerçekleştirildi. Fatih mahallesi kapalı semt pazar yerinde 2.000 öğrencinin katıldığı programa Vali Yardımcıları ve birim amirleri ile birlikte katılan Vali Hamza Aydoğdu gençlerle bir süre sohbet etti.

VALİ AYDOĞDU "GENÇLERİ HER GÖRDÜĞÜMDE BUGÜN VE GELECEKLE İLGİLİ UMUT DOLU OLUYORUM "
29 Mart 2023 - 13:21
-Gönül soframızda birlikteyiz

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu:“Gençleri her gördüğümde bugün ve gelecekle ilgili umut dolu oluyorum”

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu üniversite sınavına girecek öğrencilerle iftar programında buluştu. Vali Aydoğdu Ramazan ayının bereketini gençlerle birlikte yaşadıklarını söyledi.
Aksaray Valiliği tarafından ‘Gönül Soframızda Birlikteyiz” iftar programlarının ilki üniversite sınavlarına girecek öğrencilerle gerçekleştirildi. Fatih mahallesi kapalı semt pazar yerinde 2.000 öğrencinin katıldığı programa Vali Yardımcıları ve birim amirleri ile birlikte katılan Vali Hamza Aydoğdu gençlerle bir süre sohbet etti. Gençlerle sürekli ilgilendikleri onların olduğu ortamların samimiyeti ve sıcaklığını hep hissettiklerini ifade eden Vali Aydoğdu; “Gençler bizim canımız, kalbimiz bugünümüz ve yarınlarımız. Ramazan ayının bereketini gençlerimizle birlikte yaşıyoruz. “dedi.


Gençlerdeki potansiyelin görülmesinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Aydoğdu; “Bazen gençleri eleştiriyorlar. gençler bizim değerlerimizden çok uzak, gençler bazı şeylerin kıymetini bilmiyor geçmişi bilmiyor diye. Bizim temel sıkıntımız şu gençleri kendimiz gibi görmek istediğimiz için onları eleştiriyoruz. Onlar bulundukları ortamda bizden daha vicdanlı daha adil daha merhametli daha hoşgörülü. Canlılara karşı daha duyarlılar. Bizim yapmamız gereken gençlere nasihat etmek yerine onları anlamak, dinlemek ve beraber yürümek. Gençler bunları fark ettikleri anda size teveccüh ediyorlar ve sizinle yürüyorlar. Bugün burada 2 bin gencimiz ile beraber çok güzel bir atmosfer oluştu. Gençleri her gördüğümde bugün ve gelecekle ilgili umut dolu oluyorum” dedi.

-Gençler depremin yaralarının sarılmasına büyük destek verdiler

Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ardından Aksaray’da başlatılan yardım kampanyası süresince gençlerin büyük desteğini gördüklerini kaydeden Vali Aydoğdu; gençlere teşekkür ederek; “Deprem olduğu andan itibaren Aksaray’daki gençlerimiz gece gündüz bizim depolarımızda çalışarak deprem bölgelerine gıda yardımlarının ulaşması için gayret gösterdiler. Bu felaketin yaralarının sarılması için bir saat uyku ile çalışan gençlerimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar ”dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum