-

AHMET VEFA'NIN HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Eskilli hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan ve devlet ile hayırsever vatandaşların destekleri ile eğitim hayatına devam eden Eskil Müftülüğü Ömer Halis Demir Kur'an Kursu bölgenin yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

AHMET VEFA'NIN HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
02 Ekim 2019 - 09:18
Eskilli hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan ve devlet  ile hayırsever vatandaşların  destekleri  ile eğitim hayatına devam eden Eskil Müftülüğü Ömer Halis Demir Kur'an Kursu bölgenin yıldızı  olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Konya'da yapılan Hafızlık Bölge yarışmalarında Eskil Müftülüğü Ömer Halis Demir Kur'an Kursu öğrencilerinden Ahmet Vefa Cingöz, birçok il temsilcisini geride bırakıp bölge birincisi olarak Eskil İlçesi'nin gururu olmuştu.

Ankara' da yapılan Türkiye finalı ön eleme yarışmalarında ilk yediye kalarak finale adını yazdıran Ahmet Vefa Cingöz, Ekim ayı sonunda Kayseri'de yapılacak olan Türkiye finalinde Eskil İlçesini temsil edecek. Hedefinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirten  Eskil Müftülüğü Ömer Halis Demir Kur'an Kursu öğrencisi Ahmet Vefa Cingöz, başarısında emekleri olan Ömer Halis Demir Kur'an Kursu eğitimcilerine, ailesine, İlçe Müftülüğü'ne ve özellikle Kursa desteklerini esirgemeyen hayırsever Eskilli vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum