-

AKSARAY BELEDİYESİ YAPTIĞI ÇALIŞMA İLE HAL ESNAFININ TAKDİRİNİ KAZANDI

Aksaray Belediyesi, yaş sebze ve meyve halinde bulunan iş yerlerinin önüne betonlama çalışması gerçekleştirdi.

AKSARAY BELEDİYESİ YAPTIĞI ÇALIŞMA İLE HAL ESNAFININ TAKDİRİNİ KAZANDI
29 Kasım 2019 - 10:44
Yaklaşan kış günleri öncesinde vatandaşların yağışlardan etkilenmemesi için çalışmalar yapan Aksaray Belediyesi yaş sebze ve meyve halinde faaliyet gösteren iş yerlerinin önüne betonlama çalışması yaptı.

Hal esnafının talepleri doğrultusunda harekete geçen Belediye Başkanı Evren Dinçer ekiplere hal esnafının bu gibi sorunlarının anında çözüme kavuşturulması yönünde talimat verdi. Başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler hal esnafının taleplerini yerine getirdi.

Yapılan çalışmadan memnuniyet duyduklarını dile getiren hal esnafları özellikle kış aylarında araçların iş yerleri önüne giriş çıkışlarında sorunlar yaşandıklarını ifade ederek yapılan çalışmanın yerinde bir çalışma olduğunu vurguladılar.

Esnaflar Aksaray Belediyesi tarafından iş yerleri önünde yapılan betonlama çalışması ile araç giriş çıkışlarının daha kolay ve hızlı olacağını belirttiler.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in ve Aksaray Belediyesi ekiplerinin hal esnafının bu taleplerini anında karşılamasından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum