-

AKSARAY'DA BİR KİŞİYİ BACAĞINDAN VURAN KİŞİ VE OLAYA KARIŞANLAR TUTUKLANDI

Geçtiğimiz gün Aksaray merkez zincirli mahallesinde bir oyun salonuna elindeki tabanca ile girerek bir kişiyi bacağından vurarak yaralayan zanlı ve olaya karıştığı iddia edilen 5 arkadaşı asayiş ekiplerinin düzenledikleri operasyonla yakalandı.

AKSARAY'DA BİR KİŞİYİ BACAĞINDAN VURAN KİŞİ VE OLAYA KARIŞANLAR TUTUKLANDI
01 Aralık 2019 - 20:25
Geçtiğimiz gün Aksaray merkez zincirli mahallesinde bir oyun salonuna elindeki tabanca ile girerek bir kişiyi bacağından vurarak yaralayan zanlı ve olaya karıştığı iddia edilen 5 arkadaşı asayiş ekiplerinin düzenledikleri operasyonla yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Aksaray merkez zincirli mahallesinde bir oyun salonunda meydana geldi. Ramazan C.(49),oyun salonunda arkadaşları ile oturduğu sırada,içeri giren bir şahıs tarafından tabanca ile sol bacağından vurularak yaralandı. Yaralı Ramazan C. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alınırken, Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.Güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler silahlı saldırıyı gerçekleştirenin Yaşar G.(39) olduğunu belirledi.Yaşar G 'nin Altınkaya köyünde bir mandırada saklandığı bilgisine ulaşan ekipler mandıra evine operasyon düzenledi. Polis ekipleri düzenlenen operasyonda Yaşar G.'yi olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler olaya karıştığı iddia edilen Hasan A.(22),Fırat C.(26),Mustafa S.(24),Ali A.(53) ve Rıza S.'yi gözaltına aldı.

Hakim karşısına çıkartılan şüpheli 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum