-

AKSARAY'DA TRAFO BİNALARI KARALAMA DEFTERİNE DÖNDÜ

*Aksaray genelinde bulunan hemen hemen tüm elektrik trafo binaları kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yazı tahtası durumuna geldi. Karalama defteri görünümü alan trafoların temizlenmesi isteniyor.

AKSARAY'DA TRAFO BİNALARI KARALAMA DEFTERİNE DÖNDÜ
25 Haziran 2019 - 09:03
Şehir merkezinde bulunan trafo binaları belediye tarafından her yıl boyanmasına rağmen yazı tahtası olmasından kurtulmuyor. Kötü bir görüntüye neden olan yazıların bazıları ise çocuklara da kötü örnek oluyor. Yazılımlardan dolayı trafo binaları neredeyse tanınmayacak duruma geliyor. Oluşan kötü görüntüde vatandaşları rahatsız ediyor.

Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, “Duvarlara isimlerini yazmaktan ne anlıyorlar bilemiyoruz. Bizler yetkililerden bu durum için bir önlem almalarını istiyoruz. Özellikle genç kesim tarafından çıkmayan sprey boyalarla aşk ve sevgi içeren yazılarla birlikte bazen küfür içeren yazılar yazılıyor. Yetkililer sürekli trafo binalarını boyayıp bakım yapıyor. Bu kişileri tespit edilip cezai yaptırım uygulanması gerek. Yine bu yazıların hiç beklenmeden silinmesini talep ediyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum