-

Aksaray Eğitimspor 20. yılını kutlamaya hazırlanıyor

Aksaray amatör küme de adı gibi gençlere eğitimle tam 20 yıl hizmet veren Eğitim Gençlik spor 2020 yılının Ocak ayında 20. Yılını kutlayacak.

Aksaray Eğitimspor 20. yılını kutlamaya hazırlanıyor
16 Ekim 2019 - 11:05
Aksaray amatör küme de adı gibi gençlere eğitimle tam 20 yıl hizmet veren Eğitim Gençlik spor 2020 yılının Ocak ayında 20. Yılını kutlayacak.

Futbolun eğitimini almış, Beden Eğitimi Öğretmeni, futbolu üst düzeyde oynamış, üst liglerin futbolcusu ve Teknik adamlık ta yaparak futbola her düzeyde hizmet veren 50 yaşındaki Ertümen Buğday’ın kurduğu ve 20. yılına geldiği Eğitimspor, bu sezonda Amatör kümeye farklı galibiyetle başladı. İlk maçında Kurtuluşsporu 5-1 mağlup etmeyi başardı.

Eğitim Gençlikspor’da hem başkanlık hem de teknik adamlık yapan Ertümen Buğday, takımında her zaman alt yapıya da önem verdi. Alt yapıda yetişen birçok oyuncusu bugün Türkiye liglerinde hala futbol oynuyor. Futbolda, yeni isimler yetiştirme adına da hala özenle çalışmalarına devam ediyor.

Eğitim Gençlikspor amatör takımı ile birlikte Beden Eğitimi Öğretmeni ve Okul Müdürü Adil Bölükbaş ile birlikte Aksaray futbol okulunu da kurarak alt yaş gruplarındaki çocuklara yılın 365 günü futbolla birlikte iyi bir insan yetişmesi içinde emek veriyorlar.

Eğitim Gençliksporun başında Teknik Direktör olarak Aksaraysporun en iyi sol bek ve sol açık açıklarından Muhsin Tarhan yer alıyor.

Eğitim Gençlikspor İspanyolların Atletico Bilbao takımı gibi yerli oyunculardan ve gençlerden kurularak bu takımı örnek alıyor. Bilbao takımı, Aksaray’da Eğitim Gençlikspor tarafından örnek alınıyor. Alt yapıya ve başarıya önem veriliyor. Yerli oyuncularla sahaya çıkıyor. Futbolun güzelliklerini yaşıyorlar. Eğitim Gençlikspor da aile yapısı da ön planda tutuluyor. Kulüp tıp kı bir aile gibi..

Futbolu, futbol gibi yaşayan, kulüp bilincinde başarıya her zaman koşam Eğitim Gençlikspor ve Ertümen Buğday ve ekibine başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum