-

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'NDE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ GİDEREK GÜÇLENİYOR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin hazırlık çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'NDE UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ GİDEREK GÜÇLENİYOR
02 Temmuz 2020 - 12:56
Uzaktan öğretim sistemiyle alakalı gelinen son noktanın değerlendirildiği toplantıda kısa bir açıklama yapan Rektör Şahin, yeni döneme dair hazırlık çalışmalarının çok yönlü olarak sürdüğüne dikkat çekti. Pandemi münasebetiyle yılın bir bölümünde öğrencilerle elektronik ortamda ders yaptıklarını ve süreci en verimli şekilde yöneten üniversitelerden birisi olduklarını ifade eden ASÜ Rektörü, “Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (UZEM) bu süreçte aktif şekilde rol aldı. Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz de hızlı şekilde sisteme adapte oldular. Her geçen gün uzaktan öğretim sistemimizi daha da güçlü kılmak adına çalışmalar yapıyor ve bu çalışmaları sık aralıklarla değerlendiriyoruz” dedi. Şahin, yeni döneme dair planlamaları çok yönlü olarak düşündüklerini, salgın sürecinin gidişatına göre gerek yüz yüze eğitime gerekse uzaktan öğretime en üst düzeyde hazır olduklarını da vurguladı.

 

Düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Engin Deligöz ve Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Kılıç ile Bilgi İşlem Daire Başkanı Şaban Usta katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum