-

DAĞILGAN STADYUMU YENİ SEZONA HAZIR OLACAK

AK heyet, yeni sezonda iç saha maçların oynayacağı Dağılgan Stadyumunda incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

DAĞILGAN STADYUMU YENİ SEZONA HAZIR OLACAK
21 Ağustos 2019 - 10:55
1.5 Milyon TL ödenek çıkartılan Stadyumun bir an önce yeni sezona yetiştirilmesi için tüm imkanları seferber eden AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür yardımcısı Ömer Çağlayan ve beraberindeki heyet,Dağılgan Stadyumunda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Stadyumun biran önce bitirilmesini isteyen Milletvekili Aydoğdu yetkililerden, eksikliklerin bir an önce ve titizlikle tamamlanmasını istedi.Aksaray’a layık bir stadyum yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Aydoğdu,“Girişimlerimizle 1.5 Milyon TL ödenek çıkarttığımız stadyum yaklaşık 45 gün içerisinde tamamlanmış olacak. 68 Aksaray Belediyespor’umuzu her zaman markamız bildik ve elimizden geldiğince destek olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Önceki haftalarda TFF yetkililerinin Aksaray’a gelerek Dağılgan stadındaki yapılan çalışmaları ve istenilen şartları yerinde incelediğini hatırlatan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, “Önümüzdeki futbol sezonunda maçların oynanabilmesi için TFF’nin gereken onayı vermesi bizler için gurur kaynağı oldu.3. Lige yükselen 68 Aksaray Belediyespor’umuzun yeni sezonda da yeni zafer ve yeni başarılara imza atacağına inanıyoruz. Takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Takımımızın ve taraftarlarımızın heyecanla ve özlemle beklediğistadınyenilenmesindebaşta Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum