-

KGK AKSARAY İL TEMSİLCİSİ CELİL ACAR, GAZETECİ YASİN CAN'A YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Aksaray İl Temsilcisi Celil Acar, Aksaray İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Yasin Can'ın bir sağlık personeli tarafından saldırıya uğramasını kınadı.

KGK AKSARAY İL TEMSİLCİSİ CELİL ACAR, GAZETECİ YASİN CAN'A YAPILAN SALDIRIYI KINADI
29 Ocak 2020 - 10:55
Küresel Gazeteciler Konseyi Aksaray  İl Temsilcisi Celil Acar, Aksaray İHA muhabiri Yasin Can'ın dün akşam saatlerinde 10 Çin vatandaşının Corona virüsü şüphesiyle tedaviye alınmasını takip ederken sağlık personeli tarafından saldırıya uğramasını kınadı.

Acar, "Aksaray'da dün meydana gelen olayda 10 Çin vatandaşının Corona virüsü şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı. Bu olay sonrasında İHA Aksaray muhabiri Yasin Can'da kamuoyunu aydınlatmak amacıyla haber takibini yapıyordu. Amacı sırf kamuoyunu aydınlatmak olan muhabir arkadaşımıza burada hiçbir görev ve yetkisi olmayan bir sağlık personeli meslektaşımıza önce fiziksel saldırıda sonra ise sözlü saldırıda bulunarak görevini yapmaması için zor kullandı. Bizler gazeteci meslektaşımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz. Tabi bunun yanı sıra İHA Aksaray muhabiri Yasin Can'a fiziksel ve sözlü saldırıda bulunan sağlık personeline yetkililerin gerekli işlemleri biran önce yapmasını talep ediyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum