AKSARAY BELEDİYESİ AŞURE ETİKLİĞİNİ ÜNİVERSİTE YURTLARINDA SÜRDÜRÜYOR
Aksaray Belediyesi, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı öğrenci yurtlarında aşure etkinliğini sürdürüyor.
Yayınlanma :
25.10.2016 14:19


Öğrencilere birlik ve beraberliğin ve aşure ile gelen paylaşmanın öneminden bahseden Başkan Vekili Süleyman Canbulut ve Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.
Aksaray Belediyesi, daha önce de Aksaray Kız Yurdu, Mahperi Hatun Kız Yurdu ile Hamid-i Veli Erkek Yurdu ve son olarakCemalettin Aksaray-i Kız yurdundan kalan üniversite öğrencileri için aşure etkinliği düzenlemiş ve öğrencilerin takdirini toplamıştı.Etkinlik, öğrencilerin ‘Somuncu Baba Aşkın Sırrı’ filmini izlemesiyle son buldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: