AKSARAY BELEDİYESİ “KİTAP KONAĞI” HİZMETE AÇILIYOR
Aksaray Belediyesinin eğitim ve kültür hizmetleri devam ediyor. Bilgi evleri başta olmak üzere bugüne kadar bu alanda birçok hizmete imza atan Aksaray Belediyesi, Azmi Milli otoparkı içine yaptığı Kitap Konağı ile bir ilki daha gerçekleştiriyor.
Yayınlanma :
05.03.2019 10:34


Kitap Konağı 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat 14.00 de düzenlenecek törenle lise ve üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak.
Belediye Yetkilileri yaptıkları açıklamada “Lise ve üniversite öğrencilerimize hizmet verecek olan ve içerisinde grup çalışma odaları, sessiz çalışma odaları, kitap okuma alanları ve kafeteryanın yer aldığı Aksaray Belediyesi Kitap Konağımızın açılışına tüm halkımız davetlidir ”şeklinde konuştular.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: