AKSARAY'DA 2018 YILI SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR
15-21 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Bilal Akgün Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.
Yayınlanma :
17.05.2018 15:23


Valilik makamında kabul ettiği Akgün ile bir süre görüşen Vali Pekmez hafta kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aldı.
Kurum olarak sunulan hizmetlerde Aksaray olarak iyi durumda olduklarını belirten Akgün; hizmet kalitesi anlamında memnuniyet oranlarının çok yüksek olduğunu belirtti.
Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayan Vali Aykut Pekmez İl Müdürü Bilal Akgün’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: