-

AKSARAY'DA HIRSIZLIK ZANLISI 11 KİŞİ YAKALANARAK TUTUKLANDI

Aksaray'da muhtelif zamanlarda meydana gelen “Evden Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, Hayvan Hırsızlığı, Motosiklet Hırsızlığı, Mabetten Hırsızlık, İşyerinden Hırsızlık ve Açıktan Hırsızlık” olayları ile ilgili yapılan araştırma/soruşturma ve güvenlik kamera kayıtlarının çözümlenmesi sonucunda bahse konu hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen, F.G. (30), E.G. (27), N.U. (19), Ö.E. (58), Y.K. (25), A.D. (22), M.N. (22), B.Y. (31), T.Ç. (28), T.D. (18) ve U.A. (21) ekiplerimizce düzenlenen şafak operasyonu ile yakalanarak tutuklandı.

AKSARAY'DA HIRSIZLIK ZANLISI 11 KİŞİ YAKALANARAK TUTUKLANDI
22 Ekim 2021 - 11:00
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık/Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince hırsızlık suçlarının önlenmesi ve meydana gelen olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda,
 
İlimizde muhtelif zamanlarda meydana gelen “Evden Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, Hayvan Hırsızlığı, Motosiklet Hırsızlığı, Mabetten Hırsızlık, İşyerinden Hırsızlık ve Açıktan Hırsızlık” olayları ile ilgili yapılan araştırma/soruşturma ve güvenlik kamera kayıtlarının çözümlenmesi sonucunda bahse konu hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen,
F.G. (30), E.G. (27), N.U. (19), Ö.E. (58), Y.K. (25), A.D. (22), M.N. (22), B.Y. (31), T.Ç. (28), T.D. (18) ve U.A. (21) ekiplerimizce düzenlenen şafak operasyonu ile yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANARAK Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmişlerdir.
Şüphelilerden (1) adet otomobil, (3) adet motosiklet, (2) adet Malaklı Cinsi köpek, Motosiklet Parçaları, (1) adet kamera kayıt cihazı, (1) adet Bıçak, (3) adet Tabanca, (3) adet pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ile kartuş ele geçirilmiş, ele geçirilen malzemelerden müştekileri tespit edilen malzemeler ile (2) adet malaklı cinsi köpek sahiplerine teslim edilmiştir.
             Ayrıca vatandaşlarımıza hırsızlık olaylarına karşı önlem almaları ve ikametlerinden ayrıldıkları esnada ikamet kapılarını kilitleyerek ayrılmaları hususunda gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum