AKSARAY'DA YENİ SİSTEM ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
Aksaray Belediyesi, daha temiz bir çevre için yeni sistem çöp konteyneri sayısını şehir genelinde artırıyor.
Yayınlanma :
03.01.2020 11:27


Yeni sistem çöp konteynerleri, hem elle açılabilme hem de ayakla basılıp açılabilme özelliğine sahip iken boşaltım sırasında hiçbir insan gücüne ihtiyaç duymuyor. Yeni istem ile şoförün araçtan inmesine gerek duymaksızın uzaktan kumandalı tam elektronik sistemli vinç tarafından boşaltılan konteynerler aynı zamanda yıkanarak temizlenebiliyor.
Aksaray Belediyesi tarafından daha önce şehrin belirli noktalarında bırakılan yeni sistem çöp konteynerleri, çöplerin pratik ve hızlı toplanmasına olanak sağladığı için sayısı artırıldı. Şehir genelinde yaygınlaşması için çalışma başlatıldı.
Alt kısımlarında, atık çöp sularının dışarı sızmasını engelleyen 250 litrelik depo barındıran 3 metreküp kapasiteli konteynerler, kullanım kolaylığı ve boşaltma esnasındaki sessizliği ile gürültü kirliliğine yol açmıyor.
Galvanizli çelik sacdan yapılmış olan yer üstü konteynerler, soğuğa ve güneş ışınlarına karşı dayanıklı olmasının yanı sıra görüntü kirliliğinin de önüne geçiyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: