AKSARAY'DA YETİMLER UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI
Her yıl Ramazan Ayı’nın 15’i olarak kabul edilen ‘Dünya Yetimler Günü’ münasebetiyle Aksaray Belediyesi, Aksaray’da yetimlere özel bir gün hazırladı.
Yayınlanma :
21.06.2016 12:57


Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı ve kızı Berre Yazgı, yetim çocukların sevincine ortak olmak için Luna Parka geldiler. Yazgı çifti, yetimlerin başını şefkatle okşadılar. Kucaklarına alıp sevdiler. Hatta Başkan Haluk Şahin Yazgı, kızını da yanına alarak onların sevincine ortak olmak için birlikte çarpışan araba ve gondola bindiler.
İHH Aksaray Temsilcisi Önder Özkan, öksüz ve yetimlere özel bir program hazırlanmasına öncülük Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.
Başkan Yazgı ise yetimleri sevindirmenin güzel bir duygu olduğunu söyleyip, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Aksaray Belediyesi olarak yetimlerimiz için bir gün tertipledik. Şimdi parkta gönüllerince eğleniyorlar. İstedikleri oyuncaklara biniyorlar. Bizlerde burada bulunarak onların sevincine ortak oluyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: