-

AKSARAY FM 30. YILINI YAŞ PASTA KESEREK KUTLADI

Aksaray’ın ilk radyosu olan Aksaray Fm Radyosu bugün 30 yaşına girdi dinleyicileriyle bütünleşen daha çok gençlere hizmet veren 99.5 frekansından yayın yapan radyo kuruluş yıldönümünü dinleyicileriyle Yaş pasta keserek kutladı...

AKSARAY FM 30. YILINI YAŞ PASTA KESEREK KUTLADI
09 Eylül 2021 - 20:13

Aksaray’ın ilk radyosu olan Aksaray Fm Radyosu  bugün 30 yaşına girdi  dinleyicileriyle bütünleşen daha çok gençlere hizmet veren 99.5 frekansından yayın yapan radyo  kuruluş yıldönümünü  dinleyicileriyle Yaş pasta keserek kutladı .

Kutlamaya  Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Ayhan Erel  ,İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal , İşkur  Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy , CHP il Başkanı Ali Abbas Ertürk, Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner,İş Kur Mudur yardımcısı  Belediye meclis Üyesi  Fehmi Kuyucu  68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen , Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ, Aksaray Kırım Türkleri Başkanı Ahmet Kırımlı , meslektaşlar ve dinleyiciler katıldı.

Etkinlik açılış konuşmasını  Aksaray Milletvekiili Ayhan Erel yaptı konuşmasında … Aksaray radyosu  ilk defa radyo  sesini duydunuz Aksaray'dan haber i aldığımız ve güzel müzikler dinlediğimiz  Biz de çok güzel anıları olan bir radyodur . özellikle cemil hocamın  ve muzaffer hocamın Akşamn sefası proğramında ki sesi sayesinde de çok daha güzel yayınlar vardı  ben bu radyonun bugüne kadar gelişiminde katkısı  olan her alanda emeği olan her arkadaşıma çok teşekkür ediyorum nice 30 yıllara diyorum Aksaray deyimiyle   emeğinizi yağlı olsun Saygı ve sevgiler diliyorum dedi.


Daha  sonra  Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu  hitabında   Biz radyonun altın yıllarında yetiştik bizim çocukluğumuzda Televizyon yoktu Radyo vardı Ajans  haberleri meşhurdu hatta her evde Radyo olmazdı,  ajans dinlemek için Radosu olan evlere toplanırdı zannediyorum bunu Cemil hocam hatırlayacaktır Kıbrıs Çıkarması ile beraber televizyon mi girdi hayatımıza hiç unutmam Ulu Cami'nin önündeyim yeşil köşe ve Park Hastanesi vardı akşam saat bu yaz gününe göre 7.30 gibi haberler olurdu Kıbrıs haberleri izlemek için halk orada toplanırdı.  Ancak radyo özelliğini kaybetmedi kulak duyduğunu hayal eder  özgürce kaydeder ancak televizyon emperyalisttir gösterdiği eşyayı konuşulduğunda hep aynı yayın aklımıza gelir, Ben daha önce TRT de 2 yıl proğram yöneticiliği yaptım sektörün içinden gelmeyim oradan kaymakamlığa geçtim burada yayın hayatına çok emekler vererek 30. Kuruluş yılını kutlayan Aksaray Fm Aksaray’ın ilk radyosu olarak hep halkın gönlünde yer aldı tüm emek verenleri tebrik ediyorum dedi.


Ulu Cami İmamı İsmail Akbaş  Kur’anı kerim tilavetinin ve  dua okumasının ardından Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu . Ayhan Erel ve Aksaray Fm Radyosunun kurucusu yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Ay birlikte üzerinde 30. Yıl Logosu bulunan yaş pastasını keserek hayırlı olsun dediler.

Proğram sonrası  misafirlere radyo bahçesinde kokteyl ikramında bulunuldu  yayın bölümüne davet edilerek  Canlı yayın  studyosunu  gezdirildi  radyo dinleyicileri ise Dj lerle  hatıra fotoğrafları çektirerek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum