-

AKSARAY GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ASLAN YILDIZ ATANDI

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yaklaşık 5 yıldır sürdüren Cüneyt Alkan’ın yerine Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız atandı.

AKSARAY GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ASLAN YILDIZ ATANDI
13 Ocak 2020 - 12:47
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Aslan Yıldız, il müdürü Cüneyt Alkan’dan görevi teslim aldı. Yıldız, Cüneyt Alkan'a bugüne kadar gençlik ve spora vermiş olduğu hizmetler ve katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Cüneyt Alkan, yeni görevinde Aslan Yıldız'a başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulundu.

Aslan Yıldız ilk olarak Aksaray Vali Ali Mantı'yı ziyaret etti.

 

Aslan Yıldız Kimdir ?

1 Temmuz 1977 Çorum doğumlu olan YILDIZ, 1999 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Ankara'da 10 yıl Beden Eğitimi öğretmenliği yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Milli Takımlarda judo antrenörü olarak görev yaptı. Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi üyesi çocukları topluma kazandırma projesi kapsamında sokakta çalışan çocuklar üzerinde yaptığı çalışmalar sonunda binlerce çocuğu topluma ve Türk sporuna kazandırdı.

25 Aralık 2013 tarihinde Ankara’nın Ayaş İlçesine İlçe Müdürü olarak atandı. 19 Kasım 2014 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atandı. 05.06.2015 tarihinde de Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Yıldız, 13.01.2020 tarihinde Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevine başladı.

 İl Müdürü YILDIZ evli olup Yusuf, Mücahit ve Fatih adlarında 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum