AKSARAY TARIMSAL ÜRETİMDE REKOR KIRIYOR
Aksaray Ticaret Borsası üyelerinden Volkan Acar Aksaray da ilklere imza atıyor. Acar'ın üretimini gerçekleştirdiği kuru soğan Türkiye'nin her bölgesine sevk edilir hale geldi...
Yayınlanma :
08.11.2014 11:12


Eskil ilçesi yüksek yayla bölgesinde kavun, karpuz, domates, soğan yetiştiriciliği yapan Volkan Acar üretimini yaptığı ürünlerin Çukurova bölgesinin ürünleri olduğunu, Aksaray da kendi tarlasında bu ürünleri yetiştirme çabası içerisinde olarak ürünlerin Çukurova bölgesinden daha kaliteli ve lezzetti olduğunu ifade ederek bu konuda iddialı olduğunu belirtti.
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök konu ile alakalı yaptığı açıklamada" Çiftçilerimiz soğan ile ilgili kaygılardan uzaklaşsınlar. Karamsar olmasınlar ürünlerini muhafaza etmekte başarılı olsunlar. Aksaray'ımız tarım ve hayvancılık şehridir. Anadolu'nun Çukurovası Aksaray dır. Üyelerimizden Sayın Volkan Acar Aksaray'ımızda ilkleri bizlere yaşatıyor. kavun, karpuz, Görmüş olduğunuz gibi çok kaliteli ve besin değeri yüksek olan kuru soğanı üreterek Türkiye'nin dört bir tarafına sev ediyor. Volkan kardeşimizin Aksaraylı çiftçilerimize, üreticilerimize örnek olacağını düşünüyorum. Bu manada kendisini tebrik ediyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: