AKSARAY VALİSİ HAMZA AYDOĞDU VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI
Muharrem Ayı vesilesiyle 15 Temmuz Milli İrade Meydanında Özel İdare Genel Sekreterliğince Aşure dağıtımı yapıldı. Vali Hamza Aydoğdu Muharrem ayı ve Aşurenin birlik ve beraberliğe vesile olduğunu söyledi.
Yayınlanma :
09.09.2020 09:37


Kazanlarla pişirilen Aşure aşını vatandaşlara ikram eden Vali Aydoğdu, Aşure aşında farklı tatların bir araya gelerek yeni bir lezzet oluşturduğunu toplumda da farklılıkların bir bütün olup aynı duygularda buluşabildiğini Aşurenin bu anlamda sevgiye muhabbete vesile olduğunu belirtti.
Vali Hamza Aydoğdu Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik ile birlikte Aşure aşının bulunduğu kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure ikram etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: