AKSARAY'DA TAHİNLİ PİDE DE TATLI REKABET
Harman Restoran 3 Adet Tahinli Pide Alana + 1-Tahinli Pide+ 1-Yumurtalı Pide+ 1-Ramazan Simidi Veriyor...
Yayınlanma :
18.06.2015 16:39


Aksaray’da faaliyet gösteren Harman Restoran, Ramazan dolayısıyla 3 adet tahinli pide alan müşterilerine artı bir tahinli pide, yumurtalı pide ve Ramazan simidi veriyor.
Restoran sahibi Yasin Saklav, Ramazan dolayısıyla başlattıkları kampanyadaki amaçlarının vatandaşa daha çok ve kalite ürün sunmak olduğunu ifade ederek “Bizler işletmeci olarak halkımıza Ramazan ayının en güzel imkânlarını sunmayı hedefledik. Bu kapsamda da 3 adet tahinli pide alana + 1-tahinli pide+ 1-yumurtalı pide+ 1-Ramazan simidi veriyoruz. Bu kampanya vatandaşlarımız açısından oldukça hesaplı oluyor. Bizde halkımıza kaliteli bir hizmet sunmuş oluyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: