-

BAŞKAN DİNÇER ''PROJELERİMİZ KONTROLÜMÜZ ALTINDA İLERLİYOR''

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen tüm projelerin takibini yerinde yapıyor.

BAŞKAN DİNÇER ''PROJELERİMİZ KONTROLÜMÜZ ALTINDA İLERLİYOR''
22 Ocak 2021 - 12:46
Vatandaşlardan gelen talepleri karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde Kurtuluşta bulunan Pazar alanının üzerinin kapatılacağını duyurmuştu. Başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda harekete geçen Belediye ekipleri Pazar alanında yapılacak çalışmaların üzerinde teknik incelemeleri tamamladı.

            Kurtuluşta bulunan Pazar alanını en ideal ve en kullanışlı hale getirmek için Pazar esnafının ve alışveriş yapacak mahalle sakinlerinin görüşlerini aldıklarını ifade eden Başkan Dinçer, “Kurtuluş pazarımızda alışveriş için elverişli bir alan yoktu. Üzeri örtülü alan yeterli değildi, insanlarımız yağışlı ve soğuk havalarda alışveriş yapmaya geliyorlardı. Bu proje ile pazarcı esnafımızı ve vatandaşlarımızı olumsuz iklim koşullarının etkilerinden korumuş olacağız. Kurtuluş Pazar alanı daha düzenli hale getirerek yaklaşık olarak 1000 metrekarelik alanı üzerini kapatıyoruz.

İhale sürecini tamamladık ekiplerimiz teknik çalışmaları da tamamladı. Ocak ayı içerisinde burada çok güzel bir projeyi başlatıyoruz. Beton zeminle kaplanacak pazar alanımızın çatısını çelik kolon ve kirişlerle bağlantısını sağlayacağız. Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza güvenli bir ortamda alışveriş yapmalarına olanak sağlayacağız. Üzeri kapanan Pazar alanı, pazar kurulmadığı diğer günlerde otopark olarak da kullanabilecek” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum