DAHA ÖNCE VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTMAYANLAR, İKTİDAR İÇİN HEVESLENMESİN!
MHP Milletvekili adayları Aksaray’ ın dört bir tarafında çalışmalarını sürdürüyor. Seçim ziyareti değil bizim için ‘’ memleket sevdası ’’ diye adlandırdıkları gezilere sadece Milletvekili adayları değil, MHP Aksaray teşkilatı Başkanları ve kadın kolları da katılıyor.
Yayınlanma :
02.05.2015 12:36


Halkın içinden bir aday olarak, gittiği her yerde nişan ve düğün gibi organizasyonlara da davet edilen YALDIR bu kez de Ilgın ve Demir ailelerinin Nişan Merasimine katıldı. YALDIR ‘’bu güzel günde yüzük takmak şerefini bize bahşettikleri için gururluyuz, bir ömür boyu mutluluklar dileriz’’ dedi.
Turan YALDIR ‘’ Bozuk düzene tek çare MHP, kimler daha önce ne yaptı, verdikleri hangi sözleri tuttu da şimdi de sözler veriyor… Halk her şeyin farkında, kimse iktidar için heveslenmesin, 8 Haziran sabahı güneşli güzel günler halkımızın üzerine MHP ile doğacaktır. Şimdiden gazamız mübarek olsun ‘’ dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: