HEMŞERİMİZ MEVLÜT KESKİN'DEN TÜİK PERSONELİNE ETKİLİ İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER SEMİNERİ
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konya Bölge Müdürlüğü personeline yönelik Etkili İletişim ve Halkla İlişkiler eğitim semineri verildi.
Yayınlanma :
25.11.2014 09:40


İki oturum halinde gerçekleştirilen programa kurumda görev yapan personel katıldı.
Sosyal ortamda iletişimsizliğin mümkün olmayacağını ve hayatının her aşamasında kişinin iletişim kurduğunu ifade eden Keskin, “İletişim kişilerin duygu, düşünce ya da fikirlerini çeşitli yollarla başkasına aktarmasıdır. İletişim iki yönlü bir süreçtir ve amaç anlaşılmaktır. İletişimde; beden dilinin yüzde 55, ses tonunun yüzde 38 ve söylediğimiz sözün önemi ise yüzde 7’dir. İnsanlar ne söylediğimizden öte nasıl söylediğimize bakıyor. İletişim tekniklerini iyi bilmek gerekli ama yeterli değildir. İletişim kurmayı becermenin arkasında sevgi, gönül zenginliği, anlayış ve hoşgörü vardır. Bununla birlikte günümüzde ihmal ettiğimiz önemli bir unsur da dinlemektir. Eğer insanları dinlemezseniz dinleyecek birilerini bulurlar ve sizden uzaklaşırlar. Eşler, çocuklar, iş arkadaşları ve dostlar hep böyle kaybedilir. İnsanlar kendilerini dinleyen insanların çekim alanına girer.” Dedi.
Sunumun ardından günün anısına Mevlüt Keskin’e plaket takdim eden TÜİK Konya Bölge Müdürü İsmail Çapoğlu da, kurum olarak bu tür kişisel gelişim çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Burada anlatılan konunun özü iletişim, işte bu çalışmada Konya’daki iki kurum arasındaki iletişimin güzel ve somut bir göstergesi. Bu sunumun gerçekleşmesine katkı sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ve Mevlüt Keskin’e teşekkür ederim. Dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: