-

İLBANK MAÇI HAZIRLIKLARI AKSARAY'DA DEVAM EDİYOR

Türkiye Bayanlar Voleybol liginin ilk yarısının kapanış maçında 22.12.2019 Pazar günü ligin diğer namağlup ekibi İlbank karşısına çıkacak olan Sultanlarımız hazırlıklarına ara vermeden başladı.

İLBANK MAÇI HAZIRLIKLARI AKSARAY'DA DEVAM EDİYOR
19 Aralık 2019 - 16:12
Ligin ilk iki takımının karşılaşacağı zorlu karşılaşma öncesi, güç ve hız antrenmanı ile çalışmalarına başlayan ekibimizde antrenmanlar kondisyonerimiz Orhan Kahraman eşliğinde gerçekleştirildi.



Zirve mücadelesi veren İlbank’a karşı oynanacak maç hakkında, antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan, takım kaptanımız Duygu Üçdağ; “Sezonun en önemli maçına çıkacağız. Güçlü bir rakip bizi bekliyor. Bu yüzden hazırlıklarımızı da daha konsantre ve ciddi bir şekilde yapıyoruz. Rakibimiz İlbank’ta oldukça iyi durumda ve onlarda bizim gibi ligde yenilgi almadan bu noktaya geldiler. İki takımdan birisi bu maç ile galibiyet serisini kaybedecek. Kazanan taraf olacağımıza inanıyorum. İlk yarıyı lider kapatmak istiyoruz. Takım olarak gücümüzün farkındayız. Takım içinde oluşturduğumuz olumlu hava ve sinerji ile hedefimizden sapmadan ilerlemek için de Pazar günü sahadan galibiyet ile ayrılmak ve ligin devre arasına namağlup girmek istiyoruz." diye konuştu.

Taraftarımıza da seslenen Üçdağ, “Taraftarımızın yanımızda olmasına her zaman ihtiyacımız var. Ankara’da da maçımıza gelme imkanı olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Bu maçı sezonun en kritik maçı ve şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olarak görüyoruz ve taraftarımızla Aksaray’a mutlu dönmek istiyoruz.” Diyerek sözlerini noktaladı.

HABER: ERSİN ARSLAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum