İYİ’LER ANKARA'DAN SESLENDİ ‘"TÜRKİYE’Yİ GELECEĞİN EN BÜYÜK GÜCÜ YAPACAĞIZ"
Cumhurbaşkanı ve Milletvekili adaylarının oylanacağı seçimler öncesi İYİ Parti de seçim bildirgesini açıkladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Aksaray Milletvekili Adaylarıve parti teşkilatı tam kadro katılırken,İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, partisinin seçim bildirgesi ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Meral Akşener'in açıklamasında şu sözlere yer verdi.
Yayınlanma :
31.05.2018 01:55


"Türkiye geleceğin en büyük gücü olmalıdır. Sizlere söz veriyorum, öyle de olacaktır. 21. yüzyılın başlangıç safhası olan içinde bulunduğumuz zamanda hırslarla ülkeyi tehlikeye atan değil, akılcı politikalarla yol alınmalıdır. Egemenliği yeniden millete verecek olan parlamenter sisteme dönüş hedefimizi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet ve demokrasinin tüm uygulamaları T.C Nüfus cüzdanı taşıyan herkese eşit uygulanacaktır. Taşıdığımız kimlik belgelerinin dışında ağa da, paşa da, reis de yoktur. Bizleri yapay şeklinde ayrıştıran her şeyi kötü buluruz. Milletimiz yeni dünyaya hazırlanmak yerine, yönetim boşluğunun sorunları ile boğuşmaktadır. Adalet temelden sarsıldı. Ülkesini adil şekilde yönetemeyenler sadece barbarlık çağından kalmış kimselerdir. Toplumumuz bütünleşme fikrinden koparılmış. Can ve mal güvenliği gibi her insan için elzem olan değerler koparılmıştır.
İYİ Parti Aksaray Milletvekili adayı Av. Ayhan Erel ise ‘’ Genel Başkanımız Meral Akşenerin de konuşmalarında belirttiği üzere hedefimiz değerlerimize güvenerek korku imparatorluğunun Türkiye’ye kaybettirdiklerini yerine koymak ve açığı kapatmaktır. OHAL gölgesinde gidilen bir seçim yaşayacağız, bu dayatma değil de nedir. Hırslarına esir olmuş bir iktidarın Ülkeye kaybettirdiklerini telafi etmek zor lakin imkansız değildir. Biz cesurlar ordusu olarak hakkaniyet için sonuna kadar savaşacağız. Genel başkanımız ve parti teşkilatlarımız üzerine oynanan oyunları bozacak, 25 Haziran sabahı iktidar olarak uyanarak ülkeyi yeniden inşaa edeceğiz. Partimizin ve halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühe sonuna kadar layık olmaya gayret edeceğiz’’ dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: