-

JANDARMADAN GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU; 1 GÖZALTI

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat unsurları ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Gülağaç İlçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden bir şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (1200 gr) kubar esrar, (1) adet kurusıkı tabanca ve (3) adet uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi.

JANDARMADAN GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU; 1 GÖZALTI
31 Ekim 2022 - 09:50
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ile yasadışı kenevir ekiminin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

          Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat unsurları ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Gülağaç İlçesi İstiklal Mahallesinde ikamet eden bir şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (1200 gr) kubar esrar,  (1) adet kurusıkı tabanca ve (3) adet uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.
          Şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.
         
Gençlerimizi zehir tacirlerinden kurtarmak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilerek vatandaşlarımızın zehirlenmesine fırsat verilmeyecektir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum