Mağduriyetin giderilmesi konusunda bilgi veren Yanyurt köyü Muhtarı Bülent Sarıkaya” Köyümüz insanlarının ekseri sinin yurt dışında olmaları, geriye kalanlarının ise genelinin Aksaray başta olmak üzere ülkemizin birçok iline göç etmeleri nedeniyle nüfusumuzun azalmasıyla öğrenci sayımızda 20 civarına düştü.
Durumu Aksaray İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal’a bildirdik.
Bizden aldığı bilgiye kayıtsız kalmayan İl Müdürü Kartal hocam bana ve okul müdürü Murat Yıldız’a okulun temizliği ile sobaların yakılması için görevlendirilecek kişinin ücretinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanacağı sözünü verdi.
Minik öğrencilerimizde mağduriyetlerini gideren İl Milli Eğitim Müdür Hacı Ömer Kartal hocamıza teşekkür ettiler.
Bende şahsım ve velilerimiz adına İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal’a mağduriyete kayıtsız kalmayarak ortadan kaldırmasından dolayı teşekkür ederim.” dedi.
(Haber Ali Genç)
Yorumlar
Kalan Karakter: