MİNİK SEMAZENLER AKSARAY RAMAZAN SOKAĞINDA
Minik semazen Muhammed Bilal Duru, muhteşem sema gösterileriyle geceye renk kattı.
Yayınlanma :
03.07.2015 17:37


Programın ilk bölümünde Meddah Osman Doğan’ın çocuklara yönelik gösterileri yer aldı. Ailelerinde eşlik ettiği çocuk oyununda birbirinden güzel esprilerle neşeli dakikalar yaşandı.
Daha sonra sahneye Grup Kardeşler İlahi ve Sema Ekibi çıktı. Solistler Muhammed Demir, Ebubekir Demir ile neyzen Ali Ülger, Kanuncu Sezer Durmaz ve Ritim sazda Enes Yaşar birbirinden güzel ilahilerle meydanı dolduran vatandaşlara duygulu anlar yaşatırken, 10 yaşındaki minik semazen Muhammed Bilal Duru ile beraberindeki diğer semazenler Ahmet Çekiç ve Hüseyin Karadayı muhteşem sema gösterileriyle geceye renk kattılar.
Program sonunda Muhammed Demir, dünyada ki tüm Müslümanların selameti için Kâbe usulünde kıyamda dua etti. Vatandaşlar da hep birlikte ayağa kalkarak duaya eşlik ettiler.
Programın ardından Kardeşler ekibine katkılarından dolayı plaket verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: