OSİAD’dan VALİ AYKUT PEKMEZ’e HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Organize Sanayi ve İş Adamları Derneği (OSİAD) Başkanı Serdar Öngün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kenan Oruç, Tamer Yalvaç ve Murat Ulu ile Aksaray Valiliğine atanan Vali Aykut Pekmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yayınlanma :
14.07.2016 12:26


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Valisi Aykut Pekmez ise, Aksaray’a atanır atanmaz çalışmalara başladıklarını kaydederek, amaçlarının Aksaray'ın birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine katkı sağlamak olduğunu dile getirdi. OSİAD ve Aksaray’lı iş adamları olarak sizlerle çalışmalarımızda daha iyi noktaları yakalayabileceğimizi ve iyi fikirleri somut hedeflerle buluşturabileceğimize inanıyorum diyerek.OSİAD başkanı Serdar Öngün ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: