-

ÖZHASEKİ 'AKSARAY'IN TARİHİ BİRİKİMİ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DİNAMİZMİ BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN BİR BÜTÜN OLMUŞ'

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Koordinatör Milletvekilleri Abdullah Güler ve Ahmet Zenbilci ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

ÖZHASEKİ 'AKSARAY'IN TARİHİ BİRİKİMİ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DİNAMİZMİ BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN BİR BÜTÜN OLMUŞ'
28 Ekim 2019 - 15:24
Belediyeyi ziyareti sırasında Belediye Başkanı Evren Dinçer, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri tarafından karşılanan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile parti il başkanları ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu Başkanlık makamında Başkan Dinçer’den brifing aldı.

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Koordinatör Milletvekillerini Aksaray’da ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek “

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki, İl Koordinatör Milletvekillerimiz Sayın Abdullah Güler ve Sayın Ahmet Zenbilci’yi belediyemizde misafir ederek Aksaray’ımıza yapacağımız projeler hakkında bilgi verdik ve istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza şahsım ve Aksaray halkı adına Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Belediyeyi ziyaretine ilişkin açıklama yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Aksaray Belediyemizi ziyaret ettik. Aksaray’ın tarihi birikimi ve belediye başkanımızın dinamizmi birbirini tamamlayan bir bütün olmuş durumda. Bu kadim Selçuklu şehri, inşallah dünya şehirleri ile yarışacak hale gelecektir. Aksaray’a yakışanda budur.” ifadelerini kullandı.  

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye ziyaretinin anısı olarak Taşpınar halısı hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum