TALHA BORA ÖGE AKSARAY’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU
Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan sokağının 23.gecesinin konuğu Radyo 7’de program yapan ünlü sunucu ve şair Talha Bora Öge oldu.
Yayınlanma :
11.07.2015 14:31


Aksaraylı hayranlarıyla bir kez daha buluşmanın heyecanını yaşayan Talha Bora Öge, sahnede birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Ettiği dualarla hayranlarını duygulandıran ünlü sunucu ve şair, Aksaray halkına unutulmaz bir gece yaşattı.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Talha Bora ve ekibine Aksaray halkına sunduğu bu güzel programdan dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket verdi.
Bu arada gecenin sürpriz bir konuğu daha vardı. Başkan Yazgı, yeni bass hoparlörünü deneme yaparken çektiği ilginç ritim görüntülerini internet üzerinde yayınlayan ve 10 milyon kişinin izlemesiyle Aksaray’ı tüm dünyaya tanıtan Mustafa Akın’a da Aksaray’ın tanıtımına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.
Program sonrası Talha Bora Öge yazdığı kitapları imzalamak için sahnedeki yerini aldı. Talha Bora Öge hayranları kitaplarını imzalatabilmek için uzun kuyruk oluşturdular. Öge, tüm hayranlarını teker teker sahneye davet ederek büyük bir özenle şiir kitaplarını imzaladı. Öge, günün anısına fotoğraf isteyen hayranlarını kırmadı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: