TOPLUMDA SİGORTA BİLİNCİNİN ARTIRILMASI GEREK
“Sigortacılar Haftası” tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Yayınlanma :
27.05.2016 14:36


Başkan Yazgı, can ve mal güvenliği ile İnsan hayatı için çok büyük önem taşıyan sigortacılığın geliştirilmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılması gerektiğinin altını çizerek “Tüm sigortacılarımızın Sigortacılar Haftası’nı kutluyor, hem sigortacılarımıza hem de milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yapılan görüşmelerin ardından Mustafa Çalışkan Sigortacılar adına günün anısı olarak Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya ferdi kaza sigortası hediye etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: