-

AKSARAY AFAD'LA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Cezmi Türkmen’i ziyaret etti.

AKSARAY AFAD'LA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
09 Nisan 2019 - 11:03
Kurumlar arası işbirliklerine dikkat çeken Rektör Şahin, AFAD’la da önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Acil durum, yardım, deprem, doğal afetler gibi alanlarda AFAD’la işbirliği içerisinde çeşitli konferanslar ve paneller düzenlediklerini anımsatan ASÜ Rektörü, “Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü’müz bu yıl öğrencilerini aldı ve eğitim-öğretime başladı. Bölümümüz büyüdükçe, daha fazla işbirliği imkânı da elde etmiş olacağız. Ayrıca AFAD, Sağlık Bilimler Fakültemizin hemen arkasında bir eğitim sahası kurdu. Bu saha hem kurum çalışanları, hem de öğrencilerimiz tarafından uygulamalı olarak kullanılıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Kurum Müdürü Cezmi Türkmen de, süren çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve ASÜ heyetine ziyareti münasebetiyle teşekkür etti.

 

Rektör Şahin’e ziyaretinde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Nafiz Tok ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Örün eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum