-

AKSARAY BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ, YENİ YERİNDE İLK TOPLANTISINI YAPTI

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği yönetimi yeni dernek binasında dün akşam Aksaray'ın Beşiktaşlılığı ile bilinen basın mensuplarını ağırladı. Gecenin sürprizi Beşiktaş klüp başkanlığına aday olan Ahmet Nur Çebi Telefonla bağlandı genç yönetimi yeni seçilmesine dolayı kutladı, destek istedi...

AKSARAY BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ, YENİ YERİNDE İLK TOPLANTISINI YAPTI
17 Ekim 2019 - 08:18
Aksaray Beşiktaşlılar Derneği yönetimi yeni dernek binasında dün akşam Aksaray'ın Beşiktaşlılığı  ile bilinen basın mensuplarını ağırladı. Gecenin sürprizi Beşiktaş klüp başkanlığına aday olan Ahmet Nur Çebi Telefonla bağlandı genç yönetimi yeni seçilmesine dolayı kutladı, destek istedi 

Dernek başkanı Melih Altınsoy ; "Öncelikle bizleri kırmayıp davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz. Aksaray Beşiktaşlılar Derneği olarak bu sene yeni yerimizde şehrimizdeki tüm Beşiktaşlılara hizmet edeceğiz. Eski günlerimizde olduğu gibi Beşiktaşlılık durusuna yakışan projelerde yer alacağız. Yeri gelecek kimsesizler yurduna gidip büyüklerimizi ziyaret edecegiz, yeri gelecek kimsesiz kardeslerimizin yanına gidecegiz. Yeri gelecek köy okullarında kütüphaneler açacağız,  kızılaya kan bağişlarında bulunacağız. 

 

Bu seneki ilk organizasyonumuz olarak da Aksaray'da başlatılan ağaçlandırma kampanyasına destek olacağız. Bu pazar günü formalarımızı giyip alıç toplayacağız.

Çok tecrübeli ve çok genc bir ekibi yeni yönetimde buluşturduk. Yönetim kurulumuzdaki isimler ve görevleri şu şekildedir :

M.Melih Altınsoy (Yönetim Kurulu Başkanı)

Bilgehan Coşkuner(Yönetim Kurulu Asbaşkanı)

Fatih Demir (Yönetim Kurulu Başkan Vekili)

Serdar Ay ( Yönetim Kurulu Saymanı)

Hacı Canlıer (Yönetim Kurulu Sekreteri)

Muharrem Düzel(Onursal Başkan)


Ramazan Doğaç (İletişimden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi)

Yaşar Keleş(Yönetim Kurulu üyesi)

Ferit Kabay (Yönetim kurulu üyesi)

Eren Tay (Yönetim Kurulu üyesi)

Cağatay Tekerbaş (Yönetim Kurulu üyesi)


Cağrı Altın (Yönetim  Kurulu üyesi)

Enes Koyuncu (Yönetim Kurulu üyesi)

Ömer Ayhan (Yönetim Kurulu üyesi)

Kaan Kani Tapanoğlu (Yönetim Kurulu üyesi)

Şehrimizde bulunan bütün Beşiktaşlıları derneğimize üye olmaya ve projelerimize katılmaya davet ediyoruz." dedi.

Bilindiği gibi Aksaray ilinde büyük takımlardan sadece Beşiktaşlılar Derneği faaliyet gösteriyor ve 1200 civarında kayıtlı resmi vegayri resmi üyeye sahip.

{bağımsız medya}

YORUMLAR

  • 0 Yorum