-

AKSARAY EMNİYETİ 37 MAHALLE MUHTARI İLE 2018 YILININ SON HUZUR TOPLANTISINI YAPTI

Aksaray emniyet müdürlüğü Aksaray'da 37 Mahalle Muhtarı ile Emniyet Müdürlüğünde Yapılan Huzur Toplantısında Bir Araya Geldi.

AKSARAY EMNİYETİ 37 MAHALLE MUHTARI İLE 2018 YILININ SON HUZUR TOPLANTISINI YAPTI
06 Aralık 2018 - 09:52
İlimizin huzur ve güven ortamının sürekliliğini sağlamak, mahallelerimizin güvenlikle ilgili sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak, polis, muhtar ve halk arasındaki iletişim ağını güçlendirmek,  güvenlik ve benzeri konularda muhtarlarımızın önerilerinin alınmasına yönelik 05 Aralık 2018 tarihinde Polisevinde düzenlenen Huzur Toplantısı, İl Emniyet Müdürü  Ali Karabağ, Ziraat Odası Başkanı ve Kazıcıktolu Muhtarı Emin Koçak, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Aksaray Polis Merkezi Amiri, Ziraat Odası Başkanı ve 37 (otuz yedi) mahalle muhtarının katılımı ile yapıldı.

Toplantıda; muhtemel olayların önüne geçilebilmesi amacıyla bilgi akışı sağlanması, olaylar olmadan önce alınabilecek önlemler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Muhtarlar, Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarından dolayı memnun olduklarını belirtiler. Emniyet Müdürü Ali Karabağ'da muhtarların toplantıya katılmaları ve teşkilata desteklerinden dolayı teşekkür ederek, huzur toplantılarının sayısının artacağını ifade etti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum