-

AKSARAY'IN BİTMEYEN ÇİLESİ ŞEHİRLER ARASI YOL GEÇİŞLERİ

Aksaray'ın bitmeyen çilesi olan Şehirler arası yol geçişlerindeki yoğunluk vatandaşın canını bezdiriyor. Çevre yolu olmayan Nadir illerden birisi Aksaray!!!

AKSARAY'IN BİTMEYEN ÇİLESİ ŞEHİRLER ARASI YOL GEÇİŞLERİ
09 Aralık 2020 - 13:44
Aksaray'ın bitmeyen çilesi olan Şehirler arası yol geçişlerindeki yoğunluk vatandaşın canını bezdiriyor.

Çevre yolu olmayan Nadir illerden birisi Aksaray!!!

Gerek Doğuyu Batıya bağlaması gerekse Kuzeyi Güneye bağlaması nedeniyle çok Önemli bir Kavşakta bulunan Aksaray Bu geçiş güzergahlarındaki aşırı yoğunluklar nedeniyle vatandaşları canından bezdiriyor. Türkiye'de Çevre yolu olmayan Nadir iller arasında yer alan Aksaray Özellikle Konya, Adana Makasındaki aşırı yoğunluk oluşması nedeniyle büyük tepki çekiyor. Aratol Makasıyla birlikte Konya, Adana Makasında Hergün uzun araç kuyrukları oluşuyor.

 

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK TEPKİ!

 

Özellikle Sabah ve Akşam saatlerinde Çok uzun kuyruklar oluşması ve Konya Makasından Şehir Girişine olan kısında Mercedes Fabrikasının önlerini aşan kuyruklar oluşması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Görüşünü açıklayan Vatandaşlar "Orta anadolunun en büyük geçiş güzergahındaki Aksaray çevre yolunun bulunmaması nedeniyle aşı yoğunluklar yaşanıyor, Şehrin neredeyse ortasından geçen bir bağlantı yolu var bu Aksaray'a yakışmayan bir durum Türkiyenin en düz ovasında çevre yolu yapmak bukadar zor olmasa gerek Devletimiz Dağları delip Yollar Köprüler Metrelerce yüksek Viyadükler yapmakta Fakat Aksarayımız bu konuda nedense göz ardı ediliyor ilimize en kısa zamanda çevre yolu yapılarak bu trafik çeşmekeşi nin çözülmesini istiyoruz" dediler.

HABER: Aksarayhaberleri.gen.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum