-

BAŞKAN YAZGI 'HALKIMIZLA BİRLİKTE BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Göreve geldiği 4,5 yıllık süre de başarılması güç birçok projeye imza atan Aksaray Belediye Başkanı Başkan Yazgı, Sanayi Projesi, İçme Suyu Projesi, Piri Mehmet Paşa Çarşısı Ve Alt Geçit Projeleri gibi dev projeleri tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

BAŞKAN YAZGI 'HALKIMIZLA BİRLİKTE BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
06 Kasım 2018 - 13:22
Projeleri bir yandan hızla hayata geçirirken vatandaşla olan gönül bağını da hiç koparmayan Başkan Yazgı; evde, sokakta, parkta gittiği her ortamda vatandaşların soflarına ve iş yerlerine konuk olarak istek ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Başkan Yazgı, "Aksaray’ımızın asıl sahibi vatandaşlarımızın talepleri görüşleri bizler için çok önemlidir. Vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını bir bir dinleyerek birlikte çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Bu hizmet yükünü büyük bir heyecanla yüklendiğimizde belirlediğimiz çizgimizden hiç şaşmadık. Bizler halkından soyutlanmış başına buyruk, programsız ve düzensiz çalışma şekline karşıyız. Her konuda vatandaşlarımız ile birlikte istişareler, görüşmeler, fikir alış verişleri ve ortak akıl çerçevesinde hareket ederek herkes tarafından benimsenen kabul gören hizmetleri ortaya koyuyoruz. Başarının sırrının gücümüzün kaynağı vatandaşlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum