-

MİLLETVEKİLİ KAŞLI AKSARAYSPOR'A SAHİP ÇIKARAK YENİ STADYUM İSTEDİ!

15.05.2019 Çarşamba günü TBMM Genel Kurulunda; Kapadokya Alanı Hakkında Kanun Teklifi’nin 1. Bölümü üzerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grubu adına söz alan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI, 68 Aksaray Belediyespor’un 3. Lige yükselmesi hasebiyle tüm 68 Aksaray Belediyesporun, değerli yönetimini, oyuncularını, teknik heyeti, cefakâr ve fedakâr Aksarayspor taraftarını tebrik edip, 3. Ligde başarılar dileyerek, AKSARAYSPOR’A SAHİP ÇIKARAK YENİ BİR FUTBOL STADYUMU YAPIMASINI İSTEDİ.

MİLLETVEKİLİ KAŞLI AKSARAYSPOR'A SAHİP ÇIKARAK YENİ STADYUM İSTEDİ!
19 Mayıs 2019 - 08:33
Vekil Ramazan KAŞLI Meclis konuşmasına şöyle devam etti:

Değerli Milletvekilleri, Çok Kıymetli Aksaraylı Hemşehrilerim

Konuşmamın kalan bölümünde de Kapadokya’nın giriş kapısı olan memleketim EVLİYALAR ŞEHRİ Aksaray’ımız ile ilgili bazı konulara değinmek istiyorum.

Özellikle belirtmek isterim ki 1999-2004 yılları arası Aksaray Belediye Meclis üyeliği yaptığım dönemde Aksarayspor’umuz 2. Lige kadar yükselmiş, bu ligde mücadele vermiştir. Ancak bizden sonraki dönemde farklı sebeplerle BAL Ligine kadar düşmüştür.

Şimdi ise Bölgesel Amatör (BAL) Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüslemiş ve Play Off Maçında Mersin Şehir Stadı’nda Akşehirspor’u yenerek 3. Lige yükselmiştir. Bu itibarla 68 Aksaray Belediyesporun, değerli yönetimini, oyuncularını, teknik heyeti,  cefakâr ve fedakâr Aksarayspor taraftarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, 3. Ligde başarılar diliyorum.

Daha önceki konuşmalarımda da değindiğim gibi futbol takımımız Aksaray’da maçlarını 2 ila 5 bin arası seyirci kapasiteli ve şeref tribünü üzeri açık olan bir stadyumda oynamaktadır.

Bu bağlamda tekraren söylemek isterim ki Aksaray’ımıza Karaman ve Afyondaki stadyumların benzeri olan 15 bin kişilik yeni bir futbol stadyumu yapılması elzemdir. 125 dönümlük yeri hazır bulunmaktadır.

Sözlerime son verirken Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray vekili olarak ilimizdeki tüm problemlerin takipçisi olduğumuzu ve Allah’ın izniyle üzerimize düşeni kararlılık içerisinde yapacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Tüm Aksaraylı hemşehrilerimi ve sizleri saygıyla selamlıyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum