-

ÖĞRENCİLERİN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMESİ HEPİMİZİN ORTAK AMACI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni eğitim-öğretim döneminin tüm eğitim camiasına ve millete hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

ÖĞRENCİLERİN EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMESİ HEPİMİZİN ORTAK AMACI
13 Eylül 2018 - 15:09
Rektör Şahin, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret etti. Yeni dönem öncesinde kurumlar arası işbirliği ile yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu ziyarette, kampüs içinde bulunan ve Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek olan Anaokulu ile alakalı son durum da görüşüldü. Anaokulunun fiziki bir eksiğinin olmadığını ve kayıt sürecinin devam ettiğini belirten Rektör Şahin, “Hepimizin ortak amacı, anaokulu düzeyinden yükseköğrenime kadar tüm öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek. Bu konuda kurumların birbiriyle işbirliği içerisinde olmasını önemsiyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte geçmişten bu yana son derece verimli çalışmalar yaptık. Bunlar devam edecek” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal da Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve yeni dönem öncesi süren hazırlık çalışmalarına dair bilgiler aktardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum