-

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR PROĞRAMINDA BİRARAYA GELDİLER

Konya’da şehit aileleri ve gaziler Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in düzenlediği iftarda bir araya geldi. İftara Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ve Konya protokolü de katıldı

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR PROĞRAMINDA BİRARAYA GELDİLER
01 Temmuz 2014 - 14:10

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Konya’daki şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.



Büyükşehir Belediyesi İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi’nde düzenlenen iftarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehitlere, şehit ailelerine, gazilerimize çok şey borçlu olunduğunu belirterek, “Bu borcu asla ödeyemeyiz. Vatanımız, milletimiz sizlere minnettar” dedi.



Başkan Akyürek, şehit ve gazilik kavramını yeni nesillere öğretme konusunda İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi’nin aynı zamanda bir mektep görevi gördüğünü belirterek, iftara katılan herkese teşekkür etti.



Konya Valisi Muammer Erol, iftarda ortaya çıkan gönül birliğine dikkat çekerek “Bu gönül birliktelikleri milletimizi arzu ettiğimiz aydınlık geleceğe götürme konusunda hepimizi bir kez daha motive eder. Hepimize bir kez daha kol kola can cana koşmak için gayret verir” diye konuştu.



AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, barış ve huzur ortamında açılan iftarların şehitler ve gaziler sayesinde olduğunu belirterek, “Çevremizde birçok ülkede karışıklıklar var. Birçoğu da Müslüman ülke. Oruçlarını sağlık ve barış içinde tutamıyorlar. En kısa sürede tüm İslam alemine ve dünyaya barış gelmesini temenni ediyorum” dedi.



Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık da, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in her yıl şehit aileleri ve gazileri bir araya getirdiğini belirterek teşekkür etti.



İftara Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Çetinkaya, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Paktemur ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum