-

KURTULUŞ VE LALELİ MAHALLESİNDE YOLLAR İMARA UYGUN ŞEKİLDE GENİŞLETİLİYOR

Aksaray belediyesinin Kurtuluş ve Laleli mahallesinde yol genişletme çalışmaları devam ediyor.

KURTULUŞ VE LALELİ MAHALLESİNDE YOLLAR İMARA UYGUN ŞEKİLDE GENİŞLETİLİYOR
14 Ağustos 2014 - 15:10
Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bu bölgede uygulanan 18. Madde sonrası Kurtuluş Kur’an kursu önünden başlayıp Laleli’ye kadar uzanan ve ana yol üzerinde kalan bütün ev, duvar, mandıra, garaj gibi unsurları imara uygun şekilde yıkarak ortadan kaldırıyor ve yolu genişletiyor.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yaşar Oğuz ile Laleli Mahallesi Muhtarı Muzaffer Yılmaz Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı sayesinde yıllar sonra hizmete kavuştuklarını belirterek bu konudaki görüşlerini şu şekilde ifade ettiler.

YOLUMUZ 1967’DEN BUGÜNE KADAR YAPILMADI HALUK BAŞKANIMIZ YOLUMUZU AÇTI

Kurtuluş mahallesi muhtarı Yaşar Oğuz “Başkanımıza, ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz yolu açtığı için. Bugüne kadar yollarımız için söz verildi ama yapılmadı. Başkanımız bizlere söz verdiği gibi buradaki yolu açtı bütün çalışan ekibine teşekkür ederim.”

BU YOLDA İKİ ARABA YAN YANA GEÇMİYORDU

Laleli mahallesi muhtarı Muzaffer Yılmaz “Bizim bu yolumuz gerçekten çok mağdurdu 1967 yılında okul yeni açılmıştı bu yolda okul ile beraber açılmıştı. Bu yolda iki araba yan yana geçemiyordu. Biz mahalleli olarak çok mağdurduk. Defalarca ilettiğimiz halde açılmadı ama sağ olsun Haluk başkanımız bu yolu başlattı. Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum